kopje koffie ?

Een verborgen parel

Roodenburch is een monumentaal pand van Vereniging Hendrick de Keyser met een rijke historie en is een van de oudste stenen huizen van Dordrecht. Indrukwekkende middeleeuwse wijnkelders, met een voorhuis uit de 18e eeuw, 19e eeuwse beschilderingen en een art-nouveau zaal uit 1920.

Wij bieden de gasten een kijkje in de grandeur van weleer. Het huis kent een rij van zeer verschillende bewoners: van wijnhandelaren en de bank van lening tot De Raad van Arbeid, een instrumentenmaker en een drukkerij.

Ooit in opdracht van de graaf van Holland verbouwd tot herberg, is Huis Roodenburch na vele bestemmingen weer teruggekeerd bij wat het huis het beste kan: gasten ontvangen!

Restaurant

Op de bel-étage in de zonovergoten Art Nouveau-zaal bevindt zich het restaurant met zicht op de prachtige stadstuin.

Schuif aan voor lunch of diner. Of drink een drankje aan de bar. Het restaurant is ook een ideale plek voor een zakelijke meeting. Wij bieden elke dag een verrassend 2-gangen lunchmenu aan.

 

Wijnbar

Geniet van de mooiste wijnen in onze wijnbar in de oude wijnkelders van het huis. De wijnbar is elke vrijdag en zaterdag geopend van 16:00 – 01:00 uur. Voor een borrel om het weekend in te luiden of om heerlijk af te sluiten na een diner in ons restaurant.

Ontdek de gezellige sfeer, proef de bijzondere wijnen en de heerlijke gerechtjes die ter plekke door een van onze chefs worden bereid.

Bekijk onze menukaart

 

 

Terras

Bij mooi weer kun je op alle momenten van de dag genieten van de prachtige stadstuin van Huis Roodenburch.

Geniet van de rust in de drukke stad terwijl je nipt aan een wijntje of een kop thee drinkt. Of kom dineren op een prachtige, zwoele zomeravond!

Souterrain

Het succes van een meeting of feestelijke bijeenkomst hangt nauw samen met een perfecte ruimte, sfeer en culinaire verzorging. Niet alleen de Art Nouveau-zaal en de stijlkamers laten de grandeur van Huis Roodenburch in volle omvang zien maar ook het souterrain biedt een eigen sfeer voor uw zakelijke of privé-bijeenkomsten. Het contrast tussen heden en verleden biedt een inspirerende setting; wij maken graag een voorstel op maat voor u, vooruitdenkend en ontzorgend.

Stijlkamers

De grandeur van Huis Roodenburch: de exclusieve, klassieke stijlkamers!

Hét decor voor private dining, een zakelijk diner, een vergadering of een huwelijksdiner.